AVELERN Web dizájn és fejlesztés

1

Kapcsolatfelvétel

1

Töltsd ki a kapcsolatfelvételi ürlapot. Ha van weboldalad vagy közösségi média profilod, ne felejtsd el belinkelni. Ha nincs, az sem gond! Írd le pár szóban, hogy mivel foglalkozol.

2

Igényfelmérés – Ajánlat

2

A következő lépésben részletesebb igényfelmérés következik, kérdőív vagy online/telefonos megbeszélés formájában.

Ezt követően küldünk egy ajánlatot, amiben meghatározzuk a projekt elemeit, körülbelüli időzítését és az árat. Ez teljesen ingyenes.

3

Koncepció dizájn

3

Keresünk 3-5 sablont az igényeid alapján, amelyekből választhatsz. Az elfogadott ajánlattól függően itt beszélünk a testreszabhatóságról és egyéb opciókról.

Ha egyedi vagy erősen customizált weboldalt kértél, akkor küldünk egy koncepció dizájnt. Ez általában a weboldalad főoldalának a koncepcionális terve. Ezt véleményezheted és módosíthatod az ajánlatban foglalt revízióktól függően.

4

Oldal tervezés

4

Ha egyedi terveket kértél és megegyeztünk a koncepcióban, akkor folytatjuk és elkészítjük a részletes terveket, beleértve a megjelenést és a funkcionalitást.

Igény szerint készíthetünk egy statikus „mok-up” weboldalt, ahol megtekinthető és kipróbálható egy vagy több megtervezett oldal. Ajánlattól függően itt lehetőséged van több revízióra is.

Amennyiben nem kértél egyedi sablont, abban az esetben a 3. pontban kiválasztott sablonnal dolgozunk és megtervezzük az oldaltérképet, a tartalmak helyét, típusát …

5

Fejlesztés

5

Amikor jóváhagytad a terveket, mi megkezdjük a honlapod elkészítését. A főoldallal kezdjük, majd fontossági sorrendben haladunk a többi oldallal.

Itt már szükség lesz az összes tartalomra (szöveg, képek, videók, grafikák, ikonok, fontok stb.) az általunk definiált formátumban.

A weboldalad tartalmát Te adod. Ezeket neked kell előállítanod vagy megvásárolnod. Ez alól kivétel az általunk, kifejezetten az oldaladhoz készített grafikák, ikonok.

Továbbá tudunk segíteni ingyenes vagy megvásárolható stock képek, videók, grafikák, ikonok és hangfájlok keresésében is. A tartalomkeresés külön szolgáltatásként elérhető a számodra, a webfejlesztés projekt ezt nem tartalmazza.

6

Tesztelés

6

Az oldalak elkészültük után elérhetőek tesztelésre. Ha mi válasszuk az oldaladhoz a tárhelyszolgáltatást (ajánlott*), akkor már átvétel előtt a végleges helyén kipróbálhatod a honlapot. Ha nem, akkor a teszt szerverünkön érheted el. Ajánlattól függően ezen a ponton lehetőséged van több revízióra is.

*Profi tárhelyszolgáltatókkal dolgozunk és a csomag az igényeid szerint kerül kiválasztásra.